Rekordmange UCN-studerende vil være iværksættere.

UCN-studerende fra alle uddannelsesområder har ansøgt om optagelse på UCN Next Step. I år har ansøgere-antaller rundet over 80 studerende. Ansøgnings-proceduren består dels af en bedømmelse med baggrund i en skriftlig ansøgning efterfulgt af en mundtligt samtale.  De fleste studerende er  fra teknologi-uddannelserne og fra business-uddannelserne.

team-next-step

Virksomhedsideerne spænder vidt fra online veganske supermarkeder, over marktingsbureaer ,  til bidinger til ski og hjælpemidler til handicappede.

Uddannelse i virkeligheden

For hvert år bliver samarbejdet med private virksomheder og erhversfremme-systemet og UCN Next Step forløbet styrket. I år er der således besøg fra både Simon Brøndum Jensen fra Business Rebild, Lone Borgen fra Business Aalborg og Flemming Jensen fra Vækst Jammer-bugt.  Vi kan for første gang præsentere  at Henrik Larsen  fra Vækstfonden deltager til den afsluttende pitch sammen med Jacob Mogensen fra Plus-service.

Vores tidligere Next Step studerende: Jeppe Rahbeck fra http://rahbekmedia.dk/ kommer og inspirerer og derudover er vi så heldige, at Lars Granat Jensen kommunikations-chef fra konexion har valgt, at donere en dag til, at give feedback til de studerende på deres virksomhedspitch.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s